OK-Hirsi Oy:n tarina hirsirakennusten työstämisestä alkaa jo vuodesta 1964.
Alpo Oikari perusti yrityksen appiukkonsa hirsi osaamisen innoittamana, silloiselle asuinpaikalleen Kyyjärvelle. Yrityksen alkutaipaleella hirsirakennukset tehtiin vielä pääasiassa käsityönä, veistämällä ja vuolemalla, kuten perinteisiin tyyliin kuuluu.

OK-Hirsi on muuttanut vuosien saatossa pariinkiin otteeseen,
kunnes se päätyi nykyiselle sijainnilleen Hankasalmelle vuonna 2008.
Tällöin myös yrityksen omistajuudessa tapahtui sukupolvenvaihdos.

Oikarin pojat olivat lapsesta saakka seuranneet isän yrittämistä ja olleet työntouhussa mukana, joten oli luonnollista, että yritys siirtyi pojille Alpon tullessa eläkeikään. Nykyisin yritystä luotsaa pääasiassa Keijo Oikari.

Yrityksellä on pitkä ja vaihderikas historia, jonka matkan varrelle kuuluu monenmonta tyytyväistä asiakasta ja valmistunutta hirsirakennusta ympäri suomen. Muutama mökki löytyy jopa myös ulkomailta saakka.

Tänä päivänä OK-Hirsi pystyy valmistaa myös rakennusvaatimusten määrämiä hirsitaloja jättihirsistä ja lisäksi tietenkin rakennuksen kuin rakennuksen hirrestä, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Olemme lämminhenkinen yritys, joka on lähellä sinua. Toimintamme perustuu vankkaan järkkymättömään kokemukseen, osaamiseen ja tietotaitoon.