OK-Hirsi Oy:n tarina hirsirakennusten työstämisestä alkaa jo vuodesta 1964.
Alpo Oikari perusti yrityksen appiukkonsa hirsi osaamisen innoittamana silloiselle asuinpaikalleen Kyyjärvelle. Yrityksen alkutaipaleella hirsirakennukset tehtiin vielä pääasiassa käsityönä veistämällä ja vuolemalla kuten perinteisiin tyyliin kuuluu.
OK-Hirsi on muuttanut vuosien saatossa pariinkiin otteeseen kunnes päätyi nykyiselle sijainnilleen Hankasalmelle vuonna 2008, jolloin myös yrityksen omistajuudessa tapahtui sukupolvenvaihdos.
Oikarin pojat olivat lapsesta saakka seuranneet isän yrittämistä ja olleet työntouhussa mukana, joten oli luonnollista, että yritys siirtyi pojille Alpon tullessa eläkeikään.
Nykyisin yritystä luotsaa pääasiassa Keijo Oikari.

Yrityksellä on siis hyvin pitkä ja vaihderikas historia jonka matkan varrelle kuuluu monenmonta tyytyväistä asiakasta ja valmistunutta hirsirakennusta ympäri suomen
ja muutama myös ulkomailta saakka. Tänä päivänä OK-Hirsi pystyy valmistamaan myös rakennusvaatimusten määrämiä hirsitaloja jättihirsistä ja sen lisäksi tietenkin valmistaa rakennuksen kuin rakennuksen hirrestä, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.


Olemme lämminhenkinen yritys joka on lähellä sinua ja toimintamme perustuu vankkaan järkkymättömään kokemukseen ja osaamiseen.